Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

No bitch, it's all for free

Kategori: Allmänt

En bekant som jobbar i restaurangbranchen brukar av och till unna sig några karameller från jobbets godisburk ämnad för konferensgäster, som en förmån i en stressig vardag liksom. Då hans chef uppagade att innehållet i gotteburken mystiskt minskade i ett rasande tempo lade hon ihop två och två och satte sedan upp den tillrättavisande lappen "Ikke for ansatte, slutte å spise!" Senare på dagen satte min bekant upp sin egen lapp, ovanpå chefens. Därav rubriken.
 
Ellers då. Jag har börjat spela munspel, råkade vara en naturbegåvning, tänka sig. Klarade att jamma fram Idas sommarvisa efter bara ett par timmar. Jobbar som en åsna, imorn ska jag guida en fjälltur med 16 internationella män från Statoil. Landet Norge ass. Försöker fantisera fram lite fakta så att det inte blir pinsamt. Hoppas att jag inte behöver kunna namn på fåglar typ. En gång i juni var det en turist som glatt pekade på ett fult litet flygfä och spurte vad den lilla pippin kunde tänkas heta. "Jo det där är en brunmes", svarade jag självsäkert och för att verka extra trovärdig lutade jag mig fram, kisade mot fuggeln och tillade att en hona är det bestämt, det ser man på den spräckliga fjäderdräkten på bröstet. "Åh" sa turisten och lät imponerad. Inombords log jag ondskefullt åt hur jag lyckats förvilla den oskyldiga kvinnan. 
 
#Tjo
Drömmer mig ofta bort till Hawaii, the Aloha state