Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

First tracks på Crème B

Kategori: Allmänt

Det var så att i förrgår var det en stor rot som jag inte såg. Så jag trynade. Rätt på fjeset. :(
I början gjorde det inte ont någonstans men direkt efteråt kände jag mig lite obehaglig till mods så antagligen skadades huvudet allvarligt. Jag övervakade mig själv noga hela kvällen för tecken på att hjärnan höll på att svullna men kände varken yrsel, ilska eller ökande lust att slåss, i alla fall inte mer än vanligt. 
När jag vaknade morgonen efter överaskades jag emellertid av oförmåga att smärtfritt röra nacke öch armar. Robotgång hela dagen. Det var ändå kasst väder så det gjorde inte så mycket. Tvärtom, det nya handikappet gjorde att jag enkelt lyckades tala mig ur att bära juicepaket på jobbet. Överdrev bara robotrörelserna lite samtidigt som jag sade med mekanisk röst: Kan-inte-lyfta-juice. Fast på franska. 
Idag har jag påbörjat rehabiliteringen. Plogat från toppen och ner, sen tröttnade jag och gick hem. D däremot stannade på berget och skickade just ett stokat meddelande om att han fått "first tracks på crème b*". Not bad.
Ikväll ska jag till Briancon om kolla på hockey. H-O-C-K-E-Y hockey hockey hockey. 
 
Inte min skida men en skida
 
 
 
 
 
*Crème brulée, inte så bra alltså utan dåligt, asdrygt