Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

Last train to awesometown

Kategori: Allmänt

Sista dagen på skolan i år för mig. Tillbaka i foten en vecka in i januari, lagom till vårtermin och första soluppgång. Har hunnit med en skidtur på Varden som faktiskt blev rätt fet trots lite isigt före och vindbyar som gjorde att jag förmodligen satte världsrekord i misslyckad avtagning av hudar. Som Klarizza sa; man vill ju inte ha fellar i fjezet. Ikväll är sista jobbnatten, wohoo och sen blir det till att gitta på julferie. Med tanke på att Trudvang har spårat ur till mysrum där folk bygger kartongborgar i rummen och delar säng hur som helst, för att inte tala om allt garn som sitter som spindelnät i hela våningen känns det lite trist att dra, men gjorde i alla fall en hejdundrande avslutning igår som stol tärna i Luciatåget som förgyllde/förstörde morgonen för åttio pers. En sick edit därifrån dyker nog upp inom en snar framtid då vi självklart tog oss tid att bygga GoPro-fäste på Luciakronan. 
Eventuella updates från julferien kommer från min sida förmodligen mest att innehålla information om alla flyg/tåg/bussar jag missat, man pallar ju inte kolla tider och sånt innan liksom. Klarizza däremot kommer att hänga i pudderparadiset Sogndal där hon kommer att slänga sig med uttryck som kaaaaa tiiiid kjemmmeeer dickaaaaah?? och liknande, samt förmodligen gå lös bland the locals både på fjellet och på dansgolvet. 
tjolapop
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: