Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

Norges pudderhuvudstad

Kategori: Allmänt

 
Yo yo mofo's,
 
hemma i Plattsala för första gången på väldigt länge, efter en fet termin på Foten och en puderfylld vecka i det pudriga puderpuffsparadiset Sogndal. Och herregud vilken fantastisk skidåkning!
 
Eller så var det den varmaste vintern på 40 år i hela Norge och det regnade mest... Men fick några fina och blöta dagar på ski med sticky snö och kramp i låren i alla fall. Även besök på norra Europas största klättervägg och brakbygdefest med Thea af Brea på ett hotell i Gaupne. En trevlig uke helt enkelt och nu sitter jag hemma, post 14 h bilkörning hem, på min egen stora mjuka säng i ett hav av ELLE och försöker komma ihåg hur man plattar håret inför nyår imorgon. Hur ska det gå? #dirtygirlproblems #beanieonnewyearseve ???
 
Lätt bakåtvikt i stilen under min livs första hökkingsession. YOLO
 
Gott nytt år önskas till våra ca 3 trogna läsare! Keep up the good work!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: