Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

H O C K E Y H O C K E Y H O C K E Y

Kategori: Allmänt

Tjolaplopp
 
Näst sista dagen på juleferien, sitter och packar inför termin no 2: Nya fräscha kläder som återupptäckts i garderoben (inköpta ca 2008, alltså på modet igen YES), min gamla skateboard som oväntat återfanns ovanpå hjälmskåpet i garaget, samt alla mina fina julegaver TACK MAMMA, PAPPA och TOMTEN.
 
Har för i övrigt vänt helt på dygnet och somnar sällan innan 03, mardrömsscenario på nattåget imorgon helt klart. Inte bara Hannapajen som kommer vara däckad av jetlag alltså. Apropå det så vet jag inte om vi kommer att kunna driva den här bloggen tillsammans längre....vi har nämligen blivit fiender. Det fruktansvärda har skett.
 
Som alla vet så är det vi älskar mest i hela värden (efter skidåkning och sex) H-O-C-K-E-Y: HOCKEY, HOCKEY HOCKEY!!!!! Och sedan jag fick ett andra hem på andra sidan Atlanten har jag förutom att heja på Sverige i vått och torrt även börjat hålla på Vancouver Canucks. I det där NHL eller vad det heter. Och nu när pajen fått smak för kanadensare i allmänhet har hon också satt sig in i den nordamerikanska ligan. OCH HON HEJAR PÅ OTTAWA SENATORS!!!!!
 
Ni vet alla hur hockeyhulliganer beter sig. Trudvang - Are you ready?
 
Over and out
 
ps: Canucks, Canucks, Canuuuuucksssss!!!!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: