Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

Go where you wanna go

Kategori: Allmänt

Turen västerut blev uppskjuten en dag på grund av skitväder. De övriga dagarna var det också melt skitväder, men vi hade noggrant planerat att man överlever skitväder i tre dagar, men absolut inte i fyra.
Det blev inte riktigt så hemskt som rapporten lovade även om man av och till slogs till marken av kastvindar av orkanstyrka. Tur att man är fet och inte flög iväg.
 
 
Sista dagen ökade dock vinden till trombonstyrka och när vi kom nedvirvlande från fjällen och ut på vägen igen var vi tvungna att söka skydd på Heddas frisörsalong i väntan på bussen. Där bjöds vi på kaffe, banan, äpple och kolor samt tog chansen att noggrant studera tyska brudfrisyrstrender. Styggt!
Så nu sitter vi här på skolan igen. Väderfast. Uppgivna. Till och med den jättestora snösnoppen som våra manliga skolkamrater byggde i förra veckan har vält. Det är i såna här situationer man skulle kunna bryta ihop. Tänka att nu, nu är det över. Ingenting kommer någonsin att bli bra igen. Men det finns hjälp att få. Sedan vi upptäckte den här ovärderliga självhjälpsvideon har vi funnit mening i tillvaron igen. Låt oss presentera DetEndaSomHjälperMotAllt:
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: