Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

Detta är en sorgens dag

Kategori: Allmänt

Detta inlägg har jag tänkt att skriva några timmar, men jag har inte orkat förrän nu.
 
Trudvang 2 vann imorse fyra av sina fem matcher i rumpfotboll. Finalen skulle spelas av de fyra bästa lagen, så där var Trudvang 2 givetvis med. Vi hade ett mål var och släppte man in ett endaste ett så åkte man ut direkt. Filipstua 2 körde alla fyra mannar i defense, löjligt, så ute på plan var det bara tre lag. Vi krigade och krigade och slog ut både Valhall 2 och Valhall Vikings. Så var det bara the Tigers (alltså vi) och Filipstua 2 kvar. Vi hade det hela som i en liten ask och det var med stor förvåning och skräck jag plötsligt såg bollen flyga över våra huvuden och in i...vårt mål. 
 
Tårar föll, huvuden hängde och livet kändes overkligt för en stund. Kunde vi verkligen ha förlorat ett internatpoäng till? Hamnat på ÄNNU en snöplig andraplats i internatcupen?
 
Vi gick hem med blödande handflator. Klara tror hon har brutit tån igen. Hur går man vidare?
 
Det är en sorgens dag i Lofoten.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: