Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

I'm so much better than you

Kategori: Allmänt

Skidsäsongen är invigd!
I arla morgonstund i fredags drog vi österut och stannade inte förrän vi kom till metropolen Rombak, strax innan Gnarvik. Där väntade nämligen Nicko, aka Niklas från Älvsbyn, och hans fem kompisar på att få lite jentesällskap på deras långt innan planerade superdupertältglaciärpremiärSKIDTUUUUURRRRRR!!! Vi klämde in oss i bilen mellan isyxor och lavinsonder och körde så långt upp vi kunde komma på den glashala vägen. Kanske stannade vi och monterade lös en vägbom på vägen.
 
 
 
Vi lade basecamp med fyra tält och somnade innan klockan hade blivit åtta, skikkelig gira på morgondagens äventyr.
 
Morgondagen kom, och den var vacker.
 
 
 
 

Efter den mycket lyckade turen drog vi till Riksgränsen och bastade. Sedan erbjöd sig en av killarna att köra oss hem till foten igen dagen därpå, vilket vi tackade ja till. Och vips så fick vi dela dubbelsäng med denna fina fyr från Kiruna. Win win!
 
 
Live free, love truly!
 

Kommentarer

  • Mamman säger:

    Oj,oj. Känner skarp avundsjuka.

    2013-11-04 | 21:57:37

Kommentera inlägget här: