Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

snart äre kvällsfika mmmmm vad gott

Kategori: Allmänt

Tjolahopp. Sitter och chillar på Trudde V på den kvadratmeter av nedervåningen där det av och till går att sno åt sig lite internet. Det var en hätsk diskussion om det här med nätet på skolan sådär i förra veckan. Den del av eleverna som är anhängare av exempelvis superprivata skypekonversationer och hockey i realtid skrek efter att få internet på rummen. Förslaget röstades dock ner eftersom det ansågs bidra till ett asocialt liv. Detta var alltså senaste nytt från elevrådet.
För övrigt så börjar man få lite ekonomisk ångest häruppe. Jordens dyraste land utan inkomst är en ekvation som inte ens våra närmast överutvecklade hjärnor har lyckats få ihop ännu. Idéer än så länge har varit:
1. Sälja allt
2. Erbjuda ljusterapi till vintertrötta såhär i mörkertid genom att lysa dem i ögonen med ficklampa varje morgon.
Men vi fortsätter att tänka och under tiden spatserar vi runt på diverse fjell.
 
 
Breitind

Kommentarer


Kommentera inlägget här: