Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

Joddeladiho tjo.

Kategori: Allmänt

sup losers.
Sista dagen på livräddarveckan idag då. Vi har bland annat lärt oss hur man hindrar någon från att frysa ihjäl. Detta görs genom att "koppla ihop två sovsäckar och lägga sig tätt intill den nedkylde, utan några orena tankar". Vi antecknade och ska göra vårt bästa för att handla rätt i händelse av en nödsituation.

Igår var vi i hallen för att pina våra armar, där musklerna fortfarande liknar hälsenorna på en gråsparv. Där uppfann Klara en ny träningsform som vi spår kommer bli stor i framtiden. Vi kallar den YogaBelaying och är en metod som gör underverk för både kropp och själ. Vill ni ha mer information, skicka ett mail och betala samtidigt in 100NOK på vårt bankgiro. 

Nedan ses ett smakprov, mums.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: