Skikkelig stoked!

DEN HÄR BLOGGEN DRIVS I CAPS LOCK GENOM MÖRKERTIDEN I POLARTRAKTERNA. ETT ÅR OVAN POLCIRKELN DÄR VI TRÄNAS I SNÖ, HAV, FJÄLL, SAMT ALLMÄN ÖVERLEVNAD FÖR ATT FÖRBEREDAS INFÖR VÅR KOMMANDE 6 MÅNADER LÅNGA EXTREMEXPEDITION UT ÅT HELVETE FÖR ATT MED MÅTTBAND BEVISA ATT ISLAND LIGGER SÖDER OM POLCIRKELN. We're stoked! SKIKKELIG SKIKKELIG STOKED!

Vanligsågsmassakern

Kategori: Allmänt

 
Idag stog det Dugnad på schemat och vi förberedde oss skikkeligt för att bli synade i sömmarna och se om vi dög eller inte. Men när vi vaknade och kom ner till frukosten verkade de andra ha förberett sig på något helt annat. Som vanligt hade vi crashat i språkbarriären. Det är inte lätt att vara invandrare.
 
I alla fall så rörde det sig om något slags ideellt arbete och vi blev utskjutsade 10 pers till Örntindaksla med varsin såg i handen för att rydda opp en bra nedfart tills snön kommer. Och fjällbjörkarna rök en efter en med en jävla fart tills det såg ut som E4 ner från toppen. Då gick vi hem.
 
Undertecknad utför vanligsågsmassaker. Finns på instagram (Hur mycket väger en hipster? Ett instagram!)
 
Annars är det inte mycket som händer. Klättrar som djur i innerhallen och det är på gränsen att fingrarna klarar att skriva på tangentbord efter det. Nej, nu blir det skidfilm! Livet.
 
Big Love!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: